[Soutěž] | Podepsaný výtisk Trnového prince

Soutěž

o podepsaný výtisk Trnového prince



A po dlouhé době tu máme soutěž. Tentokrát dokonce bleskovku! A co že to pro Vás mám? Tentokrát si na své přijdou zejména příznivci žánru fantasy, protože máte jedinečnou příležitost vyhrát podepsaný výtisk Trnového prince od spisovatele Marka Lawrence (podotýkám, že se jedná o podepsané české vydání knihy). Vyhrává pouze jeden!


Knihu mohu doporučit. Nejedná se o něco převratného, ale je čtivá, temná a má cosi do sebe. Pro představu kus z mé recenze pro Fantasyi ;)

I když by se mohlo zdát, že kniha nemá moc co nabídnout, není tomu tak. Trnový princ sebou přináší propracovaný příběh, který je zejména čtivě napsaný. Bezduchost zde nemá místo, přestože autor většinu času popisuje krvelačné souboje plné muk a utrpení, všechny Jorgovy činy řádně zdůvodní a psychologicky podloží. Motivy skutků každého z hrdinů se téměř vždy záhy vysvětlí a akce tu tedy jde ruku v ruce s psychologickým vývojem postav.


Pravidla:

  • Soutěžit můžete od teď až do zítra 31. října do 12:00 hod.
  • Každý se může zúčastnit pouze jednou
  • Zúčastnit se může každý s českou i slovenskou (!) doručovací adresou
  • Výherce vylosuji pomocí random.org a následně mu napíšu e-mail, na který má čas odpovědět 24 hodin, jinak budu losovat dalšího šťastlivce
Všem přeji hodně štěstí!

>> SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ <<

===========================================

Výherce:

Šárka Svobodová



Autor článku: EclecticGuy

Sdílej

Přečtěte si taky

Předchozí
Next Post »

3 komentářů

komentářů
30. října 2014 v 11:20 delete

Tá kniha vyzerá super, takže sa rada zapojím. :)

Reply
avatar
31. října 2014 v 19:52 delete

Juuuu Šárce gratuluju :)))

Reply
avatar